Define avcıları Güroymak'ta fotokapana yakalandı Define avcıları Güroymak'ta fotokapana yakalandı
Güroymak Belediyesi (Norşin Belediyesi), Güroymak ve köylerinde okuyan öğrencilere maddi destekte bulunarak eğitime katkıda bulundu.
Her yıl belediye tarafından çeşitli üniversitelerde okuyan öğrencilere destek sunmak amacıyla yılda bir kereye mahsus burs yardımında bulunularak eğitim ve öğrenim koşullarının daha da iyileştirilmesine yardımcı oluyor. Güroymak Belediyesi bu dönemde ilçe genelinde üniversite okuyan 515 öğrenciye kişi başı 100 TL olmak üzere toplam 51 bin 500 yüz TL nakdi para yardımında bulundu.
İlçede okuyan öğrencilere her yıl bir kereye mahsus her dönem burs yardımında bulunduklarını belirten Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan, belediye olarak eğitim konusunda her zaman elinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Sağlıklı bir geleceğin inşası için gençlere her zaman sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Özkan; Belediye olarak her zaman gerek eğitim destek evleriyle gerek kültür merkezlerinin inşası ile her zaman eğitim ve öğretim konusunun bizim için var olan önceliği hissederek hizmet veriyoruz' dedi.

Mehmet Emin Özkan Kimdir Tıklayın
Mehmet Emin Özkan İle ilgili haberler
güroymak belediyesi haberleri, güroymak resimleri, norşin belediyesi haberleri