Losev

Murat Dereş: Ak Parti deseydim aday gösterilecektim

Videoyu Aç Murat Dereş: Ak Parti deseydim aday gösterilecektim
A
a

TBMM denetçi adayları belirlendi. Seçilemeyen Murat Dereş konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Murat Dereş yaptığı açıklamada; TBMM denetçi adayların belirlendiği ve Ak partiye çok yakın isimler listeye girdiğini belirtti. Dereş; "Adayların belirleneceği son gün, cep telefonumdan Seçici komisyona üye bir Ak partili vekilimizin makamından aranarak "26.dönem Bitlis'ten hangi partiden 1.sıra aday oldunuz" diye soruldu. "Vatan Partisi" diyerek  cevap verdim.

Ak Parti deseydim  aday gösterilecektim. Bir vekilimizin bunu sorgulaması çok manidar. 

İdarenin eylem ve işlemlerini, tutum ve davranışlarını inceleme, araştırma ve tavsiyede bulunma, bireyin haklarını koruma işlevi yürüten bu kuruma iktidara yakın isimlerin seçilmesi vatandaşın kuruma olan güvenini etkileyecektir, vatandaş kuruma güvenmezse zaten başvurmaz. 

Aday adaylığımın başlangıcından beri Mecliste Vekillerimizin desteği için kapı kapı dolaştım Ankara Milletvekili ve Chp Örgutlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Sayın Tekin Bingöl'ün  sağolsun konuda çok desteği oldu. 

Bitlis milletvekili Sayın Celadet Gaydalı ve parti   vekilleri olarak destek gösterdiler. Allah Razı olsun. Ayrıca Ak Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç  ve Mehmet Altay,Urfa milletvekili İbrahim Halil Yıldız , MHP izmir milletvekili Oktay Vural ve birçok milletvekili destek verdikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum. 

Aday seçimlerinin  son günlerine kadar destek için sıkılmadık  el bırakmadım. Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Koşusuna kupa töreni için teşrif eden ve TJK mensubu olmam nedeniyle  Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga'dan da destek istenmiştir" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.