Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
KAVGA ANI KAMERADA
Olay, Karagöz Mahallesi Suburcu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Taraflardan bazılarının silah kullanması sonucu Gökhan Ö. (22), Arda Ç. (17), Sedat Nuri T. (22) ve Bülent Ersoy A. (20) yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, iki grubun mekandan çıktıktan sonra tartışmaya başladığı, ardından grup içerisindeki iki kişinin tabanca ile ateş açtığı anlar yer aldı. Görüntülerde ayrıca yaralanan kişilerin yere düşmesi ve yaşanan panik anları da dikkat çekti.
Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürerken, polis ekiplerinin geniş çaplı soruşturma başlattığı bildirildi.







