Define avcıları Güroymak'ta fotokapana yakalandı Define avcıları Güroymak'ta fotokapana yakalandı
Belde içerisinde yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Günkırı Belediyesi, Cami Mahallesi yolunda başlattığı alt temel dolgu çalışmasından sonra aynı yola kilitli parke taşı döşedi.

Mahalle sakinlerinin kullanmakta güçlük çektiği ve önceki haliyle bir çöplüğü andıran yola toplam 5 bin metre kare kilitli parke taşı döşenerek temiz bir görünüme kavuşturuldu. Çalışmaların bitmesiyle birlikte özellikle kış mevsiminde çamurdan geçilmeyen yazın ise mahalle sakinlerinin çöplüğü haline gelen yolun eski görüntüsünden eser kalmadı.

Çevre düzeni ve temizliğine değinen ve bu konuda yapılan çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yol yapım hizmetlerinin devam edeceğini belirtti. Tüm mahalle yollarını çamurdan kurtaracaklarını dile getiren başkan Çetinsoy, 'Halkımız yıllardır bu çileyle boğuşuyordu. Bu gün yapımı tamamlanan yolumuzun önceki hali içler acısıydı. Bu yolumuz çamurdan ve mahalle sakinlerinin attığı çöplerden geçilmiyordu. Bu yolumuz aynı zamanda beldemizdeki merkez camiyle de bağlantı sağlıyor. Eski hali beldemize yakışmayan bir durumdaydı. Halkımız, çalışmalarımız sonucunda temiz bir görünüme kavuşan yolu artık gönül rahatlığıyla kullanabilirler' diye konuştu.