Losev

Günkırı Belediyesi bu yıl 60 bin metre kare kilitli parke taşı döşedi

Videoyu Aç Günkırı Belediyesi bu yıl 60 bin metre kare kilitli parke taşı döşedi
A
a

Günkırı Belediyesi,bu yıl içerisinde toplam 60 bin metre kare kilitli parke taşını yollarla buluşturarak, tüm mahalle yollarını nakış gibi işledi.

Yolların bir bir şekillendiği Günkırı Beldesinde bu yıl içerisinde yol çalışmalarının sonuna gelindi. Bu sezon içerisinde toplam 60 bin metre kare kilitli parke taşının döşendiği mahalle yolları toz ve çamura veda etti. Bütün sokakların nakış gibi işlendiği belde de son yapılan Hürriyet Mahallesinin yolu da bitirilerek halkın hizmetine sunuldu. Bu yolun bitmesi ile birlikte yolu yapılmayan mahallenin kalmadığı beldede, alt yapı ve üst yapı çalışmaları konusunda büyük bir ilerleme kaydedildi. Yapılan hizmetler karşısında memnuniyetlerini dile getiren belde sakinleri, “20 yılda görmediğimiz hizmeti bu yıl içerisinde gördük” ifadeleriyle özetlediler.

‘BELDEMİZ İÇİN GEREKLİ BÜTÜN HİZMETLERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ’

Bu yıl içerisinde hedefledikleri çalışmaları tamamlamak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten ve bu konuda büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Yoğun ve bir hayli tempolu geçen yol çalışmalarımızın büyük kısmını tamamlamış bulunmaktayız. Bu çalışmalar kapsamında bu yıl içerisinde toplam 60 bin metre kare kilitli parke taşını yollarla buluşturarak, yollarımıza yepyeni bir çehre kazandırdık. Allah’a şükürler olsun bugüne kadar hedeflediklerimizin hepsini tek tek hayata geçirmişiz. İnşallah bundan sonra da bu hizmetlerimize ara vermeden sürdüreceğiz. Kısaca beldemizin hakkettiği noktaya getirmek için gerekli olan bütün hizmetleri hayata geçireceğiz” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.