İlimizi Tanıyalım Projesi İle Öğrenciler Bitlis'i Keşfediyor İlimizi Tanıyalım Projesi İle Öğrenciler Bitlis'i Keşfediyor
Adalet ve Kalkınma Partisinden Bitlis Belediye Başkanlığına A.Adaylığım süresince bana e-posta ile, mesaj ile, arayarak, yanıma gelerek destek veren tüm Bitlisli hemşerilerime, dostlarıma, akrabalarıma, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime, öğrencilerime tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum. Ayrıca Bitlis dışında ve yurt dışında yaşayan tüm hemşehrilerime verdikleri destekten dolayı hepsine minnettarım.
Durer sözlerine devamla; Son günlerde hakkımda çıkan başka bir partiden yada bağımsız aday olacağım yönündeki spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır. Başka bir partiden yada bağımsız adaylığım söz konusu değil. Bu anlamda ısrar eden tüm dostlara teşekkür ediyorum. Şu aşamada böyle bir işe kalkışmak siyasi ilkelerimle, siyasi ahlakımla çelişir. Böyle bir çelişkiye düşmeyi kendime yakıştırmam.
Siyasete kişisel ikbalim yada istikbalim için değil, siyaseti bir yalan sanatı yada bir menfaat aracı olarak ta değil, milletime hizmet aracı olarak görüp, bu düşünce içerisinde girdim. Projelerim hayal değil, gerçek olacaktı. Bitlis yüzü asık değil, gülen insanların diyarı olacaktı. Ancak, umudumu koruyorum. Bitlis'in hakettiği yere bir gün mutlaka geleceğine bütün kalbimle inanıyorum.
Şairin dediği gibi; Güneşin doğduğu her ufukta umuda giden bir yol bulunur elbet…

Memleketime hizmet edeceğime, Bitlisimizin hak ettiği yere gelmesi için kendi çapımda mücadele etmeye devam edeceğime söz veriyorum. Dedi.