DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Tatvan'da halk buluşmasına katıldı DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan Tatvan'da halk buluşmasına katıldı
Güzel bir havada geçen ziyaretten memnun kalan Bitlis Orman İşletme Müdürü M. Şakir Güneri ziyaretinden ötürü Serdar Durer'e teşekkür etti.

Beşminare Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer ise şunları ifade etti; uzun süredir ilimizde görev yapan Orman İşletme Müdürümüz Şakir Bey'in tayininin çıkmış olmasını üzüntü ile karşıladık. Uzun süredir ilimizin etrafındaki dağların ağaçlandırılması ile ilgili fikir, düşünce ve önerilerimizi dikkate alan Şakir bey'e ilimize hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. İlimize yeni atanacak Orman İşletme Müdürümüzden de Bitlis'in etrafındaki dağların ağaçlandırılması için yine düşüncelerimizi arz edeceğiz. Bitlis'in toprak yapısına uygun ağaçların getirilip dikilmesi, yine etrafının kapatılıp, sulamanın da düzenli bir şekilde yapılmasını talep edeceğiz.

Durer sözlerine devamla; Muhakkak suretle Bitlis'in etrafındaki dağlar mevcut çıplak halinden kurtarılmalıdır. Bitlis'in etrafındaki dağların ağaçlandırıldığını ve yeşillikler içerisindeki bir Bitlis'in nasıl olağan üstü bir güzelliğe kavuşacağını düşünecek olursak, bu çalışmaya hız verilmesi gerektiğini daha iyi anlamış oluruz. Dedi.