Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın doğal üyesi olduğu Türkiye Belediyeler Birliği’nin Meclis Üyesi seçimi, İl Kültür Müdürlüğü çok amaçlı toplantı salonunda, Bitlis'te görev yapan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımları ile yapıldı.

Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi

TBB Meclis Üyeleri Belirlendi

Seçim saygı duruşunda bulunulması ile başladı. Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay Başkanlığında, divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından, TBB Meclis Üyeliğine 3 asil ve 1 yedek üyenin seçilmesi için seçim yapıldı. 178 katılımcının oy kullandığı seçimde, 3 Belediye Başkanı adaylığını açıkladı.

Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (7)

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'nun Yarınki Bitlis Programı İptal Oldu Bakan Abdulkadir Uraloğlu'nun Yarınki Bitlis Programı İptal Oldu

Mutki, Hizan ve Bitlis Belediye Başkanları Seçildi

Yapılan seçim sonucunda en çok oyu alan Mutki Belediye Başkanı Vahdettin Barlak, Hizan Belediye Başkanı Yahya Şam ve Bitlis Belediyesi Ak Parti meclis Üyesi Hasan Oruk TBB Meclis Üyeliğine seçildi.

Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (8)

Tanğlay'dan Teşekkür ve Tebrik Mesajı

Yapılan seçimlerin sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay bütün haziruna teşekkür ederek, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliğine seçilen Belediye Başkanlarını tebrik edip yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (9)Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (6)Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (5)Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (4)Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (2)Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (1)Bitlis'te Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeleri Belirlendi (10)

Muhabir: Mehtap Çelebi