Bitlis’te mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla Bitlis İl Müftülüğü ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kandil programı düzenlendi. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı, mevlid okunması ve yapılan dualarla devam etti.

Bitlis’te Regaip Kandili Dualarla İdrak Edildi 1

Tatvan Sahilinde Türü Nadir Bulunan Beyaz Gelincik Görüldü
Tatvan Sahilinde Türü Nadir Bulunan Beyaz Gelincik Görüldü
İçeriği Görüntüle

Kandil programında konuşan Bitlis İl Müftüsü Kadir Koçak, Regaip Kandili’nin rahmet ve bereketin bol olduğu, günahların affedildiği müstesna bir gece olduğunu belirterek, Müslümanların bu gecenin hayır ve bereketinden istifade etmesi gerektiğini söyledi. Koçak, konuşmasının ardından yaptığı duada Gazze’de yaşanan soykırıma da dikkat çekti.

Bitlis’te Regaip Kandili Dualarla İdrak Edildi 2

Program sonunda Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından cami çıkışında vatandaşlara ikram dağıtımı yapıldı.

Programa Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, Vakıflar Bölge Müdürü Ali Osman Ayan ve Bitlis İl Müftüsü Kadir Koçak da katıldı.

Bitlis’te Regaip Kandili Dualarla İdrak Edildi 4

Bitlis’te Regaip Kandili Dualarla İdrak Edildi 6

Bitlis’te Regaip Kandili Dualarla İdrak Edildi 5

Muhabir: Alev Yaşar