Bitlis’te güvenlik korucularına yönelik iftar programı düzenlendi. Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Program, İl Müftüsü Kadir Koçak’ın şehit ve gazileri rahmet ve minnetle anarak yaptığı yemek duasıyla devam etti.

Bitlis’te Güvenlik Korucularına İftar Buluşması 2

İftar programında konuşan Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, güvenlik korucularıyla aynı sofrayı paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vatan ve bayrak sevgisine vurgu yapan Karakaya, güvenlik korucularının milletin huzur ve güvenliği için büyük fedakârlıkla görev yaptığını belirterek, şehitleri rahmetle, gazileri minnetle andı ve İslam âlemine huzur dolu Ramazanlar temennisinde bulundu.

Bitlis’te Güvenlik Korucularına İftar Buluşması 4

Programa; Tatvan 10’uncu Tugay Komutanı Tuğgeneral Tahir Kılıç, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Cihat Ateş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Barış Soyal, İl Emniyet Müdürü Koray Şensoy, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Yılmaz ile komutanlar ve güvenlik korucuları katıldı.

Bitlis'te 'BEST Sanayi Sitesi' İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
Bitlis'te 'BEST Sanayi Sitesi' İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
İçeriği Görüntüle

Bitlis’te Güvenlik Korucularına İftar Buluşması

Muhabir: Alev Yaşar