Bitlis’te eğitim kalitesinin artırılması ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla Eğitime Destek Platformu toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Bitlis Vali Yardımcısı Alay Yazıcı, İl Millî Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Vefa Akdoğan, Türkiye Gençlik STK’ları Genel Başkanı Ali Haydar Ustaoğlunoğlu ile Eğitime Destek Platformu Bitlis İl Başkanı Cihat Veysel Aki ve çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.

Toplantıda imam hatip ortaokullarının mevcut durumu, öğrenci tercihleri ve akademik başarı verileri ele alındı. Öğrenci kazanım süreçlerinin güçlendirilmesi ve velilere yönelik bilgilendirme çalışmalarının artırılması yönünde önemli kararlar alındı.
Katılımcılar, eğitimin tüm paydaşların ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekerek, iş birliği içerisinde çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.





