Bitlis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen fidan dikim programına, Bitlis Valisi Ahmet Karakaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Barış Soyal, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Aydoğdu, İl Müftüsü Kadir Koçak, Orman İşletme Müdürü Mehmet Fatih Karataş, Belediye Başkan Yardımcısı Şirin Kurtulgu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kapak Şablon (15)-67
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte konuşan Vali Karakaya, “Bizim inancımıza göre yarın kıyamet kopacak olsa dahi ağaç dikmek tavsiye edilir. Ecdadımız yeşile ve ormana büyük değer vermiştir. Kadim şehrimiz Bitlis’e ağaçlar da, çiçekler de, her türlü güzellikler de yakışır.” ifadelerini kullandı.

Bitlis İçin Sağanak Uyarısı
Bitlis İçin Sağanak Uyarısı
İçeriği Görüntüle

“Köklerinde Hayat Var” sloganıyla düzenlenen etkinlikte, yapılan duaların ardından 200 fidan protokol üyeleri ve davetlilerin katılımıyla toprakla buluşturuldu.

Haber Kapak Şablon (13)-71

Muhabir: Cengiz Tontaş