Losev

Bitlis'te asfalt ve kilitli parke çalışmaları

Videoyu Aç Bitlis'te asfalt ve kilitli parke çalışmaları
A
a

Bitlis Belediyesi, kent genelinde asfalt serim, kilitli parke ve yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İhtiyaç duyulan bölgelerde imara uygun olarak açılan yeni yollarla yaya ve araç trafiğini rahatlatan belediye, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarını da planlı bir şekilde yürütüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda 8 Ağustos Mahallesi anayolda sıcak asfalt çalışması yaptı. Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler  daha önce Hersan Mahallesi anayolda sıcak asfat çalışması gerçekleştirmişti. asfalt çalışması bitirilen yolda  Avelmeydan  ara sokaklarında kilitli parke taşı serim çalışmaları gerçekleştiriyor. Bitlis Belediyesi Kentin dört bir yanına kilitli parke taşı döşeyen ekipler, avelmeydan ara sokaklarında kilitli parke taşı döşeme  çalışması gerçekleştirdi.

“Hedefimiz, Güvenli ve Kaliteli Ulaşım”

Bitlis  Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek; “8 Ağustos ve Hersan Mahallerimizde  sıcak asfalt ve kilitli parke çalışmalarımızla yolları yenilerken, yeni yollar açmaya da devam ediyoruz. Amacımız hemşehrilerimize daha güvenli, kaliteli ve konforlu ulaşım sağlamak. Kentimizde  belirlediğimiz ihtiyaçların yanı sıra mahalle muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.