Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve Hizan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cemil Tarhan, Hizan İstiklal Ortaokulu’nda yürütülen Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını (DYK) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Ziyaret kapsamında sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Kaya, ders süreçleri ve öğrencilerin hedefleri hakkında sohbet etti. LGS sürecine yönelik motive edici bir konuşma yapan Kaya, öğrencilere sınav kaygısını doğru yönetmeleri, planlı ve disiplinli çalışmaları ve hedeflerine kararlılıkla odaklanmaları konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.
Kaya ayrıca, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sunan MEBİ Uygulaması’nı aktif olarak kullanmalarını ve uygulamadan en iyi şekilde yararlanmalarını önerdi.


