Losev

Başkan Geylani yeni yılın 'ilk bebeklerini' ziyaret etti

Videoyu Aç Başkan Geylani yeni yılın 'ilk bebeklerini' ziyaret etti
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Korkmaz, Tatvan'da dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret etti.

Tatvan'da bulunan özel bir hastaneyi ziyaret eden Başkan Geylani, gece 00.01 de doğan Mustafa Aras bebeği ve ailesi ile birebir ilgilendi. Ailelere katılan yeni bireylerin sağlık, mutluluk huzurlu bir yaşam geçirmesini dileyen Başkan Geylani, ailelere hediyeler verdi.

Aileler ve yeni doğan bebeklerle ile birebir ilgilenen Başkan Geylani, "Çocuk muhabbettir, çocuk gelecektir, çocuk sevgidir, çocuk mutluluktur. Çocuk evin ve ülkenin bereketidir. Bebeğinizi de sağlık içinde güle güle büyütün. Yeni yılda dünyaya gelen bebeklerimize aileleriyle birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi en az 3 çocuk tavsiyemizi ailelerimize bildiriyoruz" dedi.

"Bizi gururlandırdınız"

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, Başkan Geylani’nin nazik ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Çok teşekkür ederiz, bizi gururlandırdınız. En mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için Allah sizden razı olsun" dedi.

Başkan Geylani, son olarak hasta ve yakınları ile hastane personelin yeni yılını kutlayıp kolaylıklar diledi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.