Slayt Gösterisi
Losev

Başkan Geylani'nin talimatıyla hurda araçlar geri kazandırılıyor

Videoyu Aç Başkan Geylani'nin talimatıyla hurda araçlar geri kazandırılıyor
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin talimatı ile belediye garajında çürümeye terk edilen hurda araçlar Tatvan Belediyesi Bakım ve Onarım Atölyesinde yeniden hizmete kazandırılıyor.

Tatvan Belediyesi, saha amirliğinde bulunan hurda araçları yenilemeyi sürdürüyor. Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin talimatı ile belediye garajında çürümeye terk edilen hurda araçlar Tatvan Belediyesi Bakım ve Onarım Atölyesinde yeniden hizmete kazandırılıyor.  İki yılda 8 aracı hizmete kazandıran atölye Yakın zamanda hurdalığa ayrılmış 1 çöp kamyonu, 1 çekici ve 1 Kato baştan aşağı yenilenerek ilçenin ve belediyenin hizmetine sunuldu.

Belediye garajında uzun yıllardır hurda şeklinde bekleyen, çürümeye yüz tutmuş araçları tekrar belediyenin hizmetine kazandırdıklarını söyleyen Tatvan Belediyesi Bakım ve Onarım Atölyesi Sorumlusu Murat Altıok,” Bu çalışmamız da belediyemizin bütçesine katkı sağlıyor. Çöp araçlarımızda eksiklik vardı. Çekici aracımız yoktu. Bunun dışında bir kepçemiz atıl durumdaydı. Bunları atölyemizin vefakâr ustaları sayesinde parça temin ederek belediyemiz bünyesine kazandırdık. Burada onarım dışında başka işlerimiz de var. Boya, kaynak, oto elektrik, torna ve motor bölümümüz var. Elimizden geldiğince araçların bakım onarım ve tamir işlerini atölyemizde yapmak için çaba sarf ediyoruz. Yakız zamanda hurdadan 3 araç kazandırdık belediyemize. Tabi ileriki dönemlerde başka araçları da belediye bünyemize kazandıracağız. Hedeflerimiz belediyemizin araçlarını sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Sağ olsun belediye yönetimimiz parça ve ekipman konusunda ihtiyaçlarımızın tamamını karşılamaktadır. Buradan Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Emin Geylani’ye çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Tatvan Belediyesi Bakım ve Onarım Atölyesinde araçlara yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sayesinde araç filosu güçlendirilirken belediyenin dışa bağımlılığı azaltılıyor ve kent ekonomisine de katkı sağlanıyor.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.