DEM Bitlis Belediye
Losev

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Adilcevaz'da

Videoyu Aç AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Adilcevaz'da
A
a

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Bitlis Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan ile birlikte Adilcevaz’a geldi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret eden Taşkesenlioğlu, ilçede yapılan çalışmaların yanı sıra sosyal, ekonomik ve kültürel durumlarla ilgili görüşme yaptı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Adilcevaz doğal ve tarihi güzellikleriyle bölgemizin yaşanabilecek en güzel yerlerinden biridir. Ancak ilçemizin en önemli sorunlarının başında istihdam ve işsizlik gelmektedir. Biz istiyoruz ki insanlarımız doğup büyüdüğü yerlerde kendilerini doyurabilsin ki dışarıya göç vermesin. İlçemiz Van Gölü'ne kıyısı olan tarihi ve doğasıyla güzel bir ilçedir. İlçemizin tarıma ve hayvancılığa dayalı bir ekonomisi var. Tarım alanında ilçemizde dünyaca ünlü Adilcevaz cevizi yetiştirilmektedir. Belediye olarak ilçemizde imkanlarımız ölçüsünde çok güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonraki süreçte de birçok önemli projelerimizi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. İnşallah hükümetimizin destekleriyle bu projelerimizi bir an önce uygulamak istiyoruz. Ayrıca ilçemizin istihdam ve işsizlik sorununa da kalıcı çözümler getirilmesini istiyoruz. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.