Losev

Adilcevaz Zabıta Ekiplerinden Ramazan Denetimi

A
a

Adilcevaz Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayında gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerinde denetimlerini sıklaştırdı

Ramazan ayının gelmesiyle Adilcevaz Belediyesi zabıta ekipleri, fırınların yanı sıra pastanelerde ve kasaplarda denetim yaptı. Denetimler sırasında imalathanelerin işyeri temizliği, gıdaların tazeliği, üretimde kullanılan alet ve gereçlerin temizliği, beyaz önlük ve eldiven kullanımı gibi önem arz eden konular titizlikle incelendi. Ayrıca Zabıta amirliği ekipleri kaldırım işgallerine de müdahalede bulunarak kaldırımları açtı.
      
Adilcevaz Belediyesi Zabıta Amiri Erhan Uluğ, Zabıta amirliği personellerinin sürekli olarak kaldırım, fırın, pastane ve kasap denetimleri gerçekleştirdiklerini ifade etti. Uluğ, "Ramazan ayında denetimlerimizi daha da yoğunlaştırdık. Kurallara uymayan esnaflarımıza cezai işlem uygulayacağız ve uygulamaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın herhangi bir istek ve şikayetleri için Beyaz Masa Alo 153’e ihbarlarını bildirebilirler" dedi.
   
Ayrıca denetim yapan zabıta ekipleri temizlik ve hijyene üst seviyede dikkat eden Altaşlar ve Çağlayan ekmek fabrikalarını tebrik etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.