DEM Bitlis Belediye
Losev

81 İlden 81 Genç Tatvan’da Buluştu

Videoyu Aç 81 İlden 81 Genç Tatvan’da Buluştu
A
a

Tatvan Belediyesi ve Birlik Vakfı Bitlis Şubesi tarafından düzenlenen program kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen 81 genç Tatvan’da buluştu.

Tatvan Belediyesi ve Birlik Vakfı Bitlis Şubesi tarafından düzenlenen "81 İl 81 Genç Doğunun İncisi Tatvan'da Buluşuyor" projesi kapsamında Tatvan’a gelen 81 genç ilk olarak Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Proje kapsamında şehirler arası gönül bağlarını güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “Birlik Vakfı Bitlis şubesi ile beraber düzenlediğimiz bu program ile 81 ilimizden 81 gencimizi şehrimize davet ettik. 4 gün boyunca ilimizin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtacağımız proje ile gençlerimizi ilimizden memnun bir şekilde göndermek istiyoruz. Her gencimiz kendi memleketine döndüğünde o şehir ile Tatvan arasında bir kardeşlik köprüsü, gönül bağı kurmayı ve var olan bu değerleri güçlendirmeyi istiyoruz. Genç misafirlerimiz ilk olarak belediyemizi ziyaret ettiler. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, ilimizin doğal kültürel ve tarihi zenginliklerini yakından takip edecekleri bu programda hepsine iyi eğlenceler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

4 gün boyunca Bitlis il ve ilçelerinde çeşitli programlara katılacak olan gençler aynı zamanda Bitlis ve ilçelerinin doğal ve tarihi mekanlarını da gezecek.

Tatvan Belediyesi ziyaretine Genç Birlik Vakfı Genel Başkanı Ahmet Öznaneci, Genç Birlik Vakfı Bitlis Şube Başkanı Hakan Soyugüzel ve il dışından gelen 81 öğrenci katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.