Losev

IŞİD El-Meyadîn’de hendek kazıyor

Videoyu Aç IŞİD El-Meyadîn’de hendek kazıyor
A
a

DAIŞ çetelerinin Dêr Ez-Zor vilayetine bağlı El-Meyadîn kentinde 15 km. uzunluğunda hendek kazmaya başladığı ve buhendekleri daha önce Bukemal kentinde kazdığı hendeklerle birleştirmeyi hedeflediği bildirildi.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi’nin yayınladığı bilgilere göre, Dêr Ez-Zor’un doğusunda yer alan El-Meyadîn kentinde IŞİD çetelerinin bulunduğu bir kontrol noktasına kimliği belirsiz bir grup tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Bu saldırı sonucunda birçok çete üyesi öldü ve onlarcası da yaralandı.
 
IŞİD çetelerine saldıran silahlı grubun motosiklet kullandıkları ve control noktasındaki birçok çeteyi öldürdükleri bildirildi.
 
Gözlemevi, bu saldırı ardından IŞİD çetelerinin 15 km. uzunluğunda hendek kazmaya başladığını ve hendeklerden çıkan toprakla hendeklerin hemen yanında tepecikler oluşturduğunu kaydetti.
 
Merkezi Londra’da bulunan Gözlemevi, IŞİD çetelerinin buradan başladığı hendek kazımını, yine Dêr Ez-Zor’a bağlı ve İrak-Suriye sınırı üzerinde bulunan Bukemal kentindeki hendeklerle birleştirmeyi hedeflediğine işaret etti.
Kaynak : ANHA

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.