Canan Karatay Gribe yakalanmamak veya gripten hızla kurtulmak için evde uygulanabilecek basit bir yöntem önerdi. Peki bu evde uygulanacak o yöntem nedir. Karatay'dan Birçok hastalığa ilaç gibi iyi gelen ama evde yaptığımız doğal elma sirkesinin mucizevi sırlarını söyledi.

Karatay, suya eklenen bir kaşık sirkenin boğaz enfeksiyonunu hafiflettiğini ve bakteri ile virüsleri ortadan kaldırıyor. Sirkeli su ile yapılan gargara, öksürük, ağız ve boğaz kuruluğu ile boğaz yanması gibi şikayetlerin giderilmesine yardımcı oluyor.

Grip dönemlerinde uygulanabilecek bu yöntem için bir bardak suya 1 tatlı kaşığı sirke eklenmesi öneriliyor. Bu doğal çözüm, hem pratik hem de etkili bir şekilde boğaz enfeksiyonlarına karşı koruma sağlıyor.

Sağlık Bakanlığı Yetkilileri Tatvan Devlet Hastanesi’ni Ziyaret Etti Sağlık Bakanlığı Yetkilileri Tatvan Devlet Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Bu doğal ilaç 1 kaşık suya kattığımız sirkenin beynimizin bulanıklığını giderir, unutkanlık gider , Alzheimer ve parkison önlenmiş olur.