Losev

Düşünce Akademisi Başkanı Durer YGS öncesi bir mesaj yayınladı

Videoyu Aç Düşünce Akademisi Başkanı Durer YGS öncesi bir mesaj yayınladı
A
a

Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer, hafta sonu yapılacak olan YGS öncesi bir mesaj yayınladı.

Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer, hafta sonu yapılacak olan YGS öncesi bir mesaj yayınladı.
 
Durer mesajında şunları ifade etti; Genç kardeşlerimiz iyi bir üniversitede ve hedefledikleri fakültelerde okuyabilmek için bütün bir yıl boyunca çalıştılar. Yine bu kardeşlerimizle birlikte, öğretmenler, idareciler, okul çalışanları, veliler hiçbir fedakârlıktan kaçınmadılar. Planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını yapan bu kardeşlerimizin artık sınav saatine konsantre olmaları gerekiyor.  

Tüm bir yılın meyvesinin alınacağı bu sınav ve bundan sonraki LYS sınavı, ilimiz Bitlis için de çok büyük önem arz etmektedir. Çünkü geçmiş yıllardaki başarılarımızın yeniden tekrarını beklemeye başladık bile. Sınava girecek öğrenci kardeşlerimizin morallerini iyi tutmalarını, panik yapmadan, strese girmeden, gayet soğukkanlı bir şekilde sınavlarına girip çıkmalarını arzu ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin emeklerinin karşılığını alabilmesi, yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak hedeflerini yakalayabilmeleri en büyük dileğimizdir.

Hafta sonu Bitlis’te yaşayan herkese de önemli bir görev düşmektedir. Özelikle sınav saatinde sessizliğin çok önemli olduğunu unutmamak lazım.Sınav sükûnetini bozacak ve adayların dikkatini dağıtacak her türlü gürültünün, sınav saatlerinde durdurulması gerekmektedir. Özelikle korna sesi gibi kötü seslerin olmamasına, vatandaşlar olarak azami gayret göstermeliyiz. Hatta bahsi geçen gün ve saatlerde emniyet ve zabıta ekiplerinin de teyakkuz halinde olması gerekiyor.

YGS'ye girecek olan tüm öğrenci kardeşlerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Şeklinde konuştu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.