Losev

Bitlis’te kış tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi

Videoyu Aç Bitlis’te kış tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi
A
a

2023-2024 Kış Tedbirleri Toplantısı Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu başkanlığında İl Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) koordinasyon kurulu üyelerinin katılımıyla yapıldı.

İlgili kamu kurum yetkililerin katılımıyla, kış şartlarındaki olumsuz hava koşullarında alınacak önlemler, iş birliği ve koordinasyonun sağlanmasına yönelik çalışmaların ele alındığı, “Kış Tedbirleri” toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda yoğun kar yağışı ve don kapsamlı meteorolojik uyarılarda, beklenen olayların öncesinde muhtemel can ve mal zararlarının önlenmesi ve azaltılması, müdahale çalışmalarının daha etkin ve verimli yapılabilmesi amacıyla düzenlenen değerlendirme toplantısında Bitlis merkez ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirler görüşüldü.

Karla mücadele çalışmaları ve kış tedbirlerinin masaya yatırıldığı toplantıda Vali Karaömeroğlu, kış mevsiminin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliği içerisinde çalışacağını söyledi. 

Toplantı kurul üyelerinin görüş ve önerilerini paylaşılmasının ardından sona erdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.