Losev

Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç Görevden Alındı

Videoyu Aç Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç Görevden Alındı
A
a

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararına göre 27 il emniyet müdürü ile 3 emniyet genel müdür yardımcısı görevlerinden alındı. Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç'te listede yer aldı.

Resmi Gazete’de bugün yayımlanan genelgeye göre, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feridun Taşçı, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankal ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İsmail Baş merkeze alınırken Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine Merkez Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü ile Merkez Emniyet Müdürü Faruk Ünsal getirildi.

Görevden alınan Sadettin Akgüç'ün boşalan yerine Polis Başmüfettişi Saim İşlek atandı. Düzce’de 2003-2008 yılları arasında İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptı.

YENİ İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SAİM İŞLEK KİMDİR?

1956 doğumlu olan Saim İşlek, 1973 yılında Polis Kolejini kazanarak, 1976 yılında Polis akademisine girdi. 1979 yılında mezun olup, Uşak ili Sivaslı ilçesi Emniyet Komiserliğinde göreve başladı.

Sırasıyla, Uşak, Samsun, Şanlıurfa, Antalya, Emniyet Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Erzincan, İzmir Emniyet Müdürlüklerinde çalıştıktan sonra Düzce İl Emniyet Müdürü olarak 2008 Ağustos ayına kadar görev yaptıktan sonra Polis Teftiş Kurulu Başkanlığında Polis Baş Müfettişi olarak görevine devam ediyor.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.