Losev

Adilcevaz'da Türkiye Futbol Federasyonunca Plaj Futbol Ligi Başladı

Videoyu Aç Adilcevaz'da Türkiye Futbol Federasyonunca Plaj Futbol Ligi Başladı
A
a

Türkiye Futbol Federasyonunca (TFF) Adilcevaz ilçesinde organize edilen "TFF Plaj Futbol Ligi" başladı.

Adilcevaz Belediyesi'nin destekleriyle ilçedeki sahilde başlatılan organizasyona katılacak 8 takımdan şampiyon olan Alanya'da yapılacak Türkiye Süper Finalleri'ne katılacak.

Plaj futbolunun açılış töreninde konuşan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, iyi olan takımın kazanmasını temenni ederek, "Hayatımda gıpta edipte yapamadığım ve oynayamadığım fakat çok fazla izlediğim spor dalı futboldur. Bu vesileyle 8 takımın katılacağı TFF Plaj Futbolu Adilcevaz etabının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise plaj futbolu Adilcevaz etabının barışa, kardeşliğe ve dostluğa katkı sunacağına inandığını söyledi.

Güroy, "Dünyada siyasetin karışmadığı iki dal vardır. Bunların biri spor diğeri ise müziktir. Bu organizasyonun yapılmasında katkılarını esirgemeyen TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater'e, Kaymakamımız Özer Özbek'e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

TFF Plaj Futbol Ligi Adilcevaz etabı, Erciş Belediye Spor ile Malazgirt Spor'un karşılaşmasıyla başladı.

Açılışa İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Aktaş, TFF Van Bölge Müdürü Cengiz Polater ve çok sayıda sporsever katıldı


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.