Losev

Adilcevaz'da 8'inci plaj futbol ligi turnuvası düzenlenecek

Videoyu Aç Adilcevaz'da 8'inci plaj futbol ligi turnuvası düzenlenecek
A
a

Adilcevaz ilçesinde geleneksel 8’inci plaj futbol ligi turnuvası düzenlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Plaj Futbol Ligi Adilcevaz Etabı başlıyor. İlçede geleneksel hale gelen ve bu yıl 8’ncisi yapılacak olan plaj futbolu, turnuva boyunca heyecanlı karşılaşmalara sahne olacak. 

Adilcevaz, Muş, Güroymak ve Mutki’den 4 takım katılacağı Plaj Futbol Ligi Adilcevaz Etabı, 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. İki gün sürecek turnuvanın final karşılaşmaları ise 28 Ağustos 2016 Pazar günü saat: 14.00’te başlayacak. Adilcevaz Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşen organizasyonda şampiyon olan takım Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye Süper Finalleri’ne gitmeye hak kazanacak. 

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, her yıl Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile ortaklaşa düzenlenen ve geleneksel hale gelen Plaj Futbol Ligi Adilcevaz Etabı’nın ilçe için önemli olduğuna değinerek, amaçlarının turnuva sayesinde ilçenin tanıtımını yaparak turizmde hak ettiği yeri almasını sağlamak olduğunu söyledi. 

Başkan Necati Gürsoy, sorunsuz bir organizasyon olması açısından tüm detayları gözden geçirdiklerini ifade ederek, "Adilcevaz Belediyesi olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte geleneksel hale getirdiğimiz plaj futbolu ligi Adilcevaz etabının bu yıl 8’incisini düzenliyoruz. Plaj futbolu ve spor adına yaptığımız bu organizasyonu belediye olarak çok önemsiyoruz. Bu yüzden belediye ekiplerimizi organizasyonumuzun eksiksiz yapılması amacıyla seferber ettik. Tüm Adilcevaz halkını ve sporseverleri plaj futbolunun heyecanını birlikte yaşamaya davet ediyorum" dedi. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen plaj futbolu turnuvasında Adilcevaz Belediye spor şampiyon olarak Alanya’da düzenlenen Türkiye finallerine katılmıştı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.