Losev

13 Polis Hakkında Yakalama Kararı

Videoyu Aç 13 Polis Hakkında Yakalama Kararı
A
a

"Paralel yapı" soruşturma kapsamında aralarında emniyet müdür yardımcılarının da bulunduğu 13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından 13 polis hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Nisan ayında iddialarla ilgili ifadeleri alınan, aralarında emniyet müdür yardımcılarının da bulunduğu 13 polis için soruşturmayı devam ettiren savcılık, o dönem Adana'da değişik birimlerde görev yapan polislerden, Emniyet Müdür Yardımcısı H.D, Emniyet Müdür

Yardımcısı E.Y, Şube Müdürü Y.Z.T, Şube Müdürü M.K, Şube Müdürü S.K, Şube Müdürü İ.S, Emniyet Amiri M.R.K, Baş Komiser F.İ, Komiser Yardımcısı Y.E. ve polis A.Ö, N.A, S.A. ile C.B. hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan ve Adana'da hırsızlık büro amirliğinde görev yapan M.R.K. ve tayini İstanbul'a çıkan polis C.B gözaltına alınırken, diğer polislerin yakalanması için İstanbul, Kayseri, Konya, Amed ve Urfa'da çalışma başlatıldığı öğrenildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.