Losev

Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri Bitlis Belediyesini ziyaret etti

Videoyu Aç Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri Bitlis Belediyesini ziyaret etti
A
a

Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte sosyal bilgiler derslerindeki “yerel yönetimlerin çalışmaları” konulu dersleri için, belediyenin amacı ve belediye çalışmaları hakkında bilgi almak üzere Bitlis Belediyesini ziyaret ettiler.

20’ye aşkın öğrenciden oluşan grup, Belediye binasındaki birimleri gezdiler ve birim yetkililerinden bilgi aldılar. Sonrasında Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan‘ı makamında ziyaret ederek bol bol sorular sordular.

Öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sorularını cevaplayan Hüseyin Olan, Belediye çalışmaları, önümüzdeki 3 yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gibi konular hakkında da miniklere bilgiler verdi.

Öğrencilere meyve suyu ikram eden Bitlis Belediye eşbaşkanı Hüseyin Olan’da “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Bitlis ve en önemlisi geleceğimiz olan sizler için imkanlarımız küçük ama hedeflerimiz her zaman çok büyük. Bu zamana değin hep inandık ve başardık, bundan sonrada biliyoruz ki bu inanç ve azim oldukça sizlere, hep daha güzelini ve iyisini Bitlis’i inşaa edip emanet edeceğiz. Çünkü sizler ziyadesi ile derslerinizdeki başarılarınız ile bizleri gururlandırıyorsunuz.” dedi. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Belediye eşbaşkanı Hüseyin Olan, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.