DEM Bitlis Belediye
Losev

Zoraki Damat Tiyatro Oyunu Bitlis’te Sahne Alacak

Videoyu Aç Zoraki Damat Tiyatro Oyunu Bitlis’te Sahne Alacak
A
a

Bitlis Belediyesi’nin kültürel faaliyetler kapsamında “Zoraki Damat” isimli tiyatro oyunu Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Saat 18.00’da başlayacak oyunda birçok ünlü isim sahne alacak.

ÜNLÜ İSİMLERDEN OLUŞUYOR
 
Cuma akşamı saat 18:00’da Kültür Merkezi’nde sahne alacak olan tiyatro oyunu 2 perdeden oluşacak. Çıkmış oldukları her sahnede büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenilen tiyatro ekibi Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Somer Karvan, Şebnem Zorlu, Yeliz Tozan, Suat İnal gibi ünlü isimlerden oluşuyor. 
 
OYUN ÜCRETSİZ OLARAK İZLENECEK
 
İstanbul Jest Tiyatrosu’nun canlandırdığı romantik komedi türündeki ‘Zoraki Damat’ isimli oyun, Sam Bobrick’in kaleminden Türkçe’ye uyarlanarak Somer Karvan tarafından yönetiliyor. Yeğenini evlendirmek isteyen bir hala ve her oyundan habersiz bir damat adayını konu alan oyunda, çılgın hala Mürüvvet’in kararı kesindir. Avukat yeğeni Şebnem'i o istemese de, yıl bitmeden evlendirecektir. Gözüne kestirdiği koca adayı da, olaydan habersiz, mali danışmanı Burhan'dır. Operasyon için düğmeye basan Mürüvvet halanın tetikçisi, yıllardır her işine koşan Cabbar'dır. Burhan'la evlilik hayali kuran nişanlı Pınar, bu aşk çetesinin oyununu bozup, müstakbel eşini kurtarma yollarını ararken işler ters giderse de hala kuaförü Seyfi'yi B planı olarak tutmaktadır.
 
ETKİNLİKLERE DEVAM EDECEĞİZ
 
Bitlis Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Zoraki Damat’ isimli tiyatro oyununu Bitlis halkının ücretsiz olarak izleyebileceği ifade eden Belediye Eş Başkanları yapılan etkinlik için kısa bir açıklama yaptılar: “Belediye olarak sosyal ve kültürel anlamda bu tür organizasyonları devam ettireceğiz. Tüm halkımız Cuma akşamı sahnelenecek ‘Zoraki Damat isimli tiyatro oyununa davetlidir” diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.