DEM Bitlis Belediye
Losev

Zeydan Mezarlığı'ndaki otlar temizleniyor

Videoyu Aç Zeydan Mezarlığı'ndaki otlar temizleniyor
A
a

Belediye sınırları içinde olan Zeydan Mezarlığı’nın Fen işleri Müdürlüğü tarafından, tırpan ve oraklarla otları temizleniyor.

Bitlis Belediyesi vatandaşların mezar ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi amacıyla, Zeydan Mezarlığı’ndaki otların temizlenmesi ve düzenlemesi için gerekli çalışmaları başlattı.

Bitlis Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda, öncelikli olarak mezarlıklardaki yabani otların tırpanlarla temizlenerek vatandaşların daha güvenli temiz ve huzurlu bir şekilde mezar ziyaretlerini yapmalarının sağlanması amaçlandı.

Belediye eşbaşkanı Hüseyin Olan, yapılan çalışmaları mahalle muhtarıyla birlikte yerinde inceledi. Çalışmalara ilişkin şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın mezarlıklardaki otlar sebebiyle ziyaretlerini huzurlu bir şekilde gerçekleştiremiyordu. Bu sebeple Fen İşleri Müdürlüğümüz bu konuda ilk olarak Zeydan Mezarlığı’nda çalışmalara başlamıştır , ilk olarak Zeydan mahallesindeki mezarlıktan başladık .Kente bulunan bütün mezarlıklardaki otlar kesilip temizlenecektir.” ifadelerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.