Losev

Zeki Peker'den teşekkür ziyareti

Videoyu Aç Zeki Peker'den teşekkür ziyareti
A
a

M. Zeki Peker’den örnek davranış sergileyerek Bitlis halkına teşekkür ziyaretinde bulundu.

1 Kasım seçimlerinde az bir oy farkla Milletvekilliğini kaybeden ve yaptığı çalışma ile partisine büyük bir katkıda bulunan M. Zeki Peker örnek bir davranış sergileyerek Bitlis halkına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Peker Ziyaret Esnasında Yaptığı Açıklamada ‘’ Aziz Hemşerilerime Bana ve partimiz Ak Partiye destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa Olsun ‘’CANIN SAĞOLSUN BİTLİS’İM Diyorum“ dedi.

Peker Ak Parti Bitlis İl Başkanlığı toplantı salonunda partililerle bir araya geldi. Hayırsever iş adamı Zeki Peker burada açıklama yaparken bir çok partilinin göz yaşlarına hakim olamadığı ve ağladığı gözlendi. Peker Partililere yaptığı açıklamada; Ben kendimi Bitlis halkına adamış biriyim.

Amacım her platformda doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmektir. Benim maddiyatla işim olmayacağını herkesin iyi bilmesini isterim. Tek amacım vardı oda siz değerli halkıma hizmet etmekti. Her şey nasiptir. Biliyorum sizlerde en az benim kadar üzgünsünüz, ama olsun bizim için en önemli olan Partimizin başarısıdır. Partimiz Allah’a şükürler olsun ki Büyük bir başarı göstermiştir ve tek başına iktidar olmuştur.

Ben şahsıma ve partimize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı tüm Bitlis halkına ve siz değerli gönüldaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum dedi.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.