DEM Bitlis Belediye
Losev

Yılmaz Tadik AK Parti’den Güroymak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

Videoyu Aç Yılmaz Tadik AK Parti’den Güroymak Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı
A
a

Güroymak AK Parti'den Belediye Başkanlığı için aday adaylığı açıklayan Yılmaz Tadik, Güroymak’ta geniş katılımlı bir şekilde resmi başvurusunu yaptı.

31 Mart 2019'da yapılacak Yerel Seçimlerde Bitlis'in Güroymak ilçesi için Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Yılmaz Tadik, halkın hizmetinde daha iyi işlere imza atabilmek adına bu aday adaylık sürecinde bende resmi başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Elbette bu hizmet yarışıdır çıktığımız bu yolda halkımıza yararlı olabilmek gayreti içerisinde olacağım. Büyük düşünmek, büyük yatırımlar yapmak hepimizin çabası olmalıdır. Halkımızın istekleri doğrultusunda ben de bu göreve talip oldum. Bu süreçte irade sahibi olan Güroymak’lı hemşerilerimin desteklerini bekliyorum dedi.

Ak Parti Güroymak Belediye Başkan adayı adayı Yılmaz Tadik’in kendi kaleminde biyografisi?

1979 tarihinde Bitlis’in Güroymak içesinde doğdum. Ailem Güroymak’ın hem ekonomik hem de sosyolojik açıdan önde gelen insanlardan olduğundan rahat bir çocukluk ve gençlik dönemim oldu. İlk, orta ve liseyi Güroymak’ta birincilikte bitirdikten sonra 1996 yılında Fırat Üniversitesi inşaat mühendisliği bölümünü kazandım. 2000 yılı Haziran ayında fakülteyi ikincilikle bitirdim. 

Ülkemizde meydana gelen 2001 ekonomik krizinden dolayı ilk yıl kendi iş alanımda meydana gelen sıkıntıdan dolayı 2 yıllık ilçede vekil öğretmenlik görevi yürüttüm. 

2001 yılında mühendislik firmamı kurarak kendi işimle meşgul oldum. 2007 yılında evlenerek 2 kız, 2 erkek çocuk babasıyım. 

2014 yılında Yerel Seçimlerinde ülkemizde devam eden barış süreci nedeniyle özellikle bölgemizde terör yandaşlığının çok yoğun olduğu ortamda kendi siyasi görüşüm ve bu davaya olan inancımdan dolayı Ak Parti aday adayı oldum. Parti teşkilatı ve partililere elimden gelen desteği sağlamaya çalıştım ve çalışmayı da sürdüreceğim. 3 firmada üst yönetici olarak görev yapmaktayım.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.