DEM Bitlis Belediye
Losev

Yılmaz Erdoğan'ın sırrı ortaya çıktı

A
a

Yılmaz Erdoğan'ın sır gibi sakladığı yeni filminin detayları ortaya çıktı. Erdoğan, senaryosunu yazdığı yeni filmine 'Patron Mutlu Son İstiyor' adını verdi.

Çektiği filmlerle gişede büyük başarılara imza atan Yılmaz Erdoğan, herkesten gizlediği yeni filmini, Oscar'lı oyuncu Russel Crowe gibi, UNESCO'nun dünya miras listesinde yer alan Kapadokya 'da çekecek. Erdoğan, senaryosunu yazdığı yeni filmine 'Patron Mutlu Son İstiyor' adını verdi. 
 
ROMANTİK KOMEDİ 
 
Romantik komedi tarzında olacak sinema filminin başrollerini ise 'Komedi Dükkan'ı adlı programıyla büyük beğeni toplayan Tolga Çevik ve başarılı oyuncu Ezgi Mola paylaşacak. RamazanBayramı'ndan hemen sonra çekimlere başlayacak olan Yılmaz Erdoğan, film için 15 bin liraya 1974 model klasik bir otomobil kiraladı. Film 2014'ün Ocak ayında vizyona girecek. 
 
DÜNYANIN GÖZÜ KAPADOKYA’DA 
 
Kapadokya, hazır plato olma özelliğinden dolayı yüzlerce sinema filmi, dizi ve belgesele ev sahipliği yaptı. Son 40 yılda toplam 193 filmin çekildiği Kapadokya, Nicolas Cage'in oynadığı Hayalet Sürücü 2, Nuh'un Gemisi, Kurtlar İmparatorluğu, Paralı Askerler gibi dünyaca ünlü filmlerin setlerini konuk etti. 
 
FiLM iÇiN TV PROGRAMINI BIRAKTI 
 
Son olarak Şahan Gökbakar'ın 'Celal ile Ceren' filminde rol alan Ezgi Mola, Yılmaz Erdoğan'dan gelen teklif için Star TV'de sunduğu 'Çocuk Oyuncağı' isimli yarışma programını bıraktı. Programın sunuculuğunu, Asuman Krause'ye devreden Ezgi Mola, 'Celal ile Ceren 2' filminin çekimlerine ise bu filmin ardından başlayacak.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.