DEM Bitlis Belediye
Losev

Yıldırım: Allah CHP'yi ıslah etsin

Videoyu Aç Yıldırım: Allah CHP'yi ıslah etsin
A
a

Anayasa teklifinie dair konuşan Başbakan Binali Yıldırım "PKK 'hayır', FETÖ 'hayır' dediği için biz bu değişikliğe 'evet' diyoruz dedik. Biz cevabı muhataplarından beklerken cevap CHP'den geldi. Bu anayasa değişikikliğinin müsebbibi CHP'dir. Allah CHP'yi ıslah etsin" dedi.

AK Parti'nın grup toplantısında konuşan Yıldırım, şunları söyledi:
PKK 'hayır', FETÖ 'hayır' dediği için biz bu değişikliğe 'evet' diyoruz dedik. Biz cevabı muhataplarından beklerken cevap CHP'den geldi. CHP zaten onların kayığına binmiş vaziyette. Bu anayasa değişikikliğinin müsebbibi CHP'dir. Allah CHP'yi ıslah etsin. Siz FETÖ ile PKK ile bölücü örgütlerle iş tutarak milletin gönlüne giremezsiniz. Milletin yolundan saparsanız millet de sizi arasına almaz, size hak ettiğiniz cezayı da dersi de verir. Eğer 15 yıldır bunu anlamadıysanız bugün bir fırsat düştü önünüze, hiç değilse bu referandumda ıskalamayın, milletin gönlüne girmeyi başarın, ondan sonra sizin de bahtınız açılsın. 

'CHP'YE BURDAN EKMEK DE ÇIKMAZ PATATES DE…'

CHP'ye buradan ekmek de çıkmaz patates de çıkmaz.

'CHP, HDP'NİN KAYIĞINA BİNDİ'

Belli ki CHP, sırtını terör örgütüne yaslamış HDP'nin kayığına binmiş vaziyette. Ne diyelim, onlar için hayırlı olsun.

Meclis çatısı altında milletimizin hiç de arzu etmediği olaylar da yaşadık. Söylenmemesi gereken sözler söylendi. Muhalefet sözlü, fiziksel, psikolojik şiddetin her türünü kullanmaktan çekinmedi. Vuku bulmuş bu tatsız hadiseleri milletimizin takdirine sunuyorum. İçimiz rahat, vicdanımız rahat. AK Parti kapalı kapılar ardında gizli gündem kurgulayan bir parti değildir. Aksine milletinin emrinde, milletinin istikametinde yol haritası çizen partinin adıdır.

'DAHA NE YAPACAKTIK?'

Bu anlayışla Mecliste grubu bulunan bütün parti genel başkanlarına çağrı yaptık. 'Gelin bir araya gelelim' dedik. Bu mesele üzerinde mutabık kalmayı arzu ettik. Bizatihi Anamuhalefet Partisi Genel Başkanına; 'Biliyorum siz cumhurbaşkanlığı sistemine karşısınız, o halde ne yapmamız lazım? Biz istiyoruz ki hep birlikte bu değişikliği yapalım. O halde buyurun siz teklifinizi getirin, biz de teklifimizi getirelim, Meclisten ittifakla geçirelim, millete sunalım. Millet ne derse başımız, gözümüz üstüne.' Daha ne yapacaktık?

'MİLLETİM KULAK ASMASIN'

Çok şükür milletin desteğini, teveccühünü gördük. Teveccühünü görmediğimiz toplumsal kesimleri de ilk günkü gibi saygıyla karşılıyoruz, karşılamaya da devam edeceğiz. Bunu şunun için söylüyorum: Bu referandumu akıl dışı siyasi söylemlerle, ölüm-kalım meselesi gibi gösterenler var. Bunlara, aziz milletim kulak asmasın. Bu referandumu, bulunduğu çizginin dışına çıkarıp toplumu germeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz

'BİZİ UYSAL KOYUN SANDILAR'

Milletimiz için takındığımız yumuşak başlılığımızı anlayamadılar. Uysal koyun sandılar bizi. 
Millete gitmeye korkuyorlar. Milletin kararı en doğru karardır.
Bu referandum sonrası inanıyorum ki, Türkiye aydınlık yarınlara daha hızlı bir şekilde yol alacak.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Sayın (MHP lideri Devlet) Bahçeli'ye ve MHP'deki bütün vekillere teşekkür ediyorum. 'Önce ülkem ve milletim' anlayışıyla hareket ettiler.
'DİLİMİZDE TÜY BİTTİ'
Niye 'siyaset hokus pokusçuları' dedik? Bunlar olmayan şeyleri var göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. En sevdikleri iş korku senaryoları ile milletin aklını karıştırmak. Bunlar samimi değil. Anayasa değişiklik teklifinin görüşülmesinden bu yana 'üniter yapı bozulacak' diyorlar. Yine tek Meclis var. 'Rejim değişikliği olacak.' Dilimizde tüy bitti. Rejim tartışması 1923'te Cumhuriyet kurulduğunda sona erdi. Türkiye laik, demokratik, sosyal bir hukuk devletidir, nokta. Rejime en büyük zararı, rejimi ağzına sakız edenler veriyor. AK Parti yargı gücünü de elinde toplayacakmış. Biz yargı milletin gücü olsun istiyoruz.

'12 EYLÜL'DE PIRIL PIRIL GENÇLERİ YOK ETTİLER'

12 Eylül'de ülkenin pırıl pırıl gençlerini yok ettiler.

'AŞKIMIZ NE FERHAT'LA NE MECNUN'LA KIYASLANIR'

Bizim millete olan aşkımız ne Ferhat'la ne Mecnun'la kıyaslanır.

'2017'DE TÜRKİYE'NİN KADERİ PARLAYACAK'

2017 Türkiye'nin kaderinin ve bahtının güneş gibi parlayacağı yıl olacak, gelecek daha güzel olacak, yarın bugünden daha güzel olacak. İnanıyorum ve güveniyorum ki bu referandum sonucunda Türkiye aydınlık yarınlara daha hızlı bir şekilde yol alacak.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.