Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte başlatılan kampanya kapsamında, vakfın Gazze’deki gönüllüleri yetim çocukları aileleriyle birlikte mağazalara götürerek ihtiyaç duydukları giysileri temin etti.

İran Dışişleri Bakanı, ülkenin her türlü saldırıya karşılık vermeye hazır olduğunu söyledi
İran Dışişleri Bakanı, ülkenin her türlü saldırıya karşılık vermeye hazır olduğunu söyledi
İçeriği Görüntüle

Vakfın yetkilileri, yapılan yardımların yalnızca çocukların soğuk hava koşullarından korunmalarına katkı sağlamadığını, aynı zamanda onların moral ve motivasyonlarına da önemli bir destek sunduğunu ifade etti. Yetim çocukların güvenli, sağlıklı ve insan onuruna yakışır bir yaşam sürdürebilmeleri için yürütülen çalışmaların hayırseverlerin desteğiyle güç kazandığı vurgulandı.

Yetimler Vakfı, yardım faaliyetlerinin süreceğini belirterek, önümüzdeki dönemde de Gazze’deki yetim çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik desteklerin devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: İLKHA