DEM Bitlis Belediye
Losev

Yeşilay ile Halk Sağlığı Müdürlüğü Tatvan'da Stant Açtı

Videoyu Aç Yeşilay ile Halk Sağlığı Müdürlüğü Tatvan'da Stant Açtı
A
a

Yeşilay Bitlis Şubesi ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Tatvan ilçesinde bilgilendirme ve duyarlılık oluşturmak amacıyla stant açtı.

Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi önünde açılan stantta görevli personellerce vatandaşlara broşürler dağıtıldı.

Promosyon ürünlerinde dağıtıldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğin bir gün devam edeceğini belirten Yeşilay Bitlis Şube Başkanı Davut Ünalan, Yeşilay Haftası dolayısıyla bu yıl Bitlis'te birçok etkinliğe imza attıklarını söyledi.

Son etkinlik olarak Bitlis Halk Sağlığı Müdürlüğü ile bilgilendirme ve duyarlılık oluşturmak amacıyla Tatvan'da stant açtıklarını kaydeden Ünalan, şunları söyledi: 

"Kamuoyunun bağımlılıklara karşı farkındalığını artırmak amacıyla Yeşilay Bitlis Şubesi olarak hafta boyunca Bitlis'te spordan sanata birçok çeşitli etkinlik düzenledik. İlimizdeki Yeşilay gönüllülerimizle zararlı alışkanlıklara ve bunların yayılmasına engel olmak için el ele vererek, bağımlılıkla mücadele çağrısında bulundu. Yine bu kapsamda birçok ziyaret gerçekleştirdik ve Yeşilay görünürlüğünün artırılması için saha çalışmaları yaptık. Son olarak Tatvan'da stant açtık."

Bitlis Halk Sağlığı Müdürlüğünde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Nazlı Özügüzel ise Yeşilay Bitlis Şubesi ile açtıkları standa yoğun ilgi olduğunu belirterek, stantta gün boyunca bilgilendirme yaptıklarını, çeşitli promosyonlar dağıttıklarını dile getirdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.