Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanı Emrullah Tekin ve beraberindeki heyeti Bitlis Haber Yazı İşleri Müdürü Şükrü Tontaş karşıladı. Ziyarette Başkan Tekin, kentte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Gazze’de yaşanan katliam ve soykırımlara dikkat çeken Tekin, Gazze hassasiyetlerine değinerek tutumlarının değişmeyeceğini ifade etti.

Haber Kapak Şablon (78)-10

Medyanın önemine dikkat çeken Tekin, bu süreçte medyanın adil ve tarafsız bir şekilde toplumu bilinçlendirme ve bilgilendirmesinin önemli olduğunun altını çizdi.

Bölge İllerin DAKA 2025 Yılı Son Yönetim Kurulu Toplantısı Muş’ta Yapıldı
Bölge İllerin DAKA 2025 Yılı Son Yönetim Kurulu Toplantısı Muş’ta Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tontaş, toplumun doğru bilgilendirilmesi, adil ve dürüst gazetecilik ilkesiyle hareket ettiklerini belirtti. Hem kentin tanıtımı hem de kentin sorunlarının çözümü noktasında gayret içerisinde olduklarını ifade eden Tontaş, özellikle Gazze’yi gündemden düşürmemek adına çaba sarf ettiklerini söyledi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Muhabir: Alev Yaşar