Losev

Yemeklerde Kolalı İçeçek Arzu Etmiyoruz

Videoyu Aç Yemeklerde Kolalı İçeçek Arzu Etmiyoruz
A
a

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nın açılış konuşmasında, bir isteğini dile getirdi.

Bitlis valisi Orhan Öztürk, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nın açılış konuşmasında, bir isteğini dile getirdi. Vali Öztürk, "Yaptığımız ağırlama ve uğurlama faaliyetleri sırasında, verilen resmi yemeklerde, sofrada kolalı ve boyalı içecekler bulunmasını arzu etmiyoruz. Bu, üzerinde durmamız gereken önemli bir konudur" dedi.

Bitlis Eren Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve Vali Orhan Öztürk'ün başkanlık ettiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na belediye başkanları, kaymakamlar ve resmi kurum amirleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Bitlis Valisi Orhan Öztürk yaptı.

Konuşmasında üzerinde önemle durulması gereken iki konunu olduğunu belirten Vali Öztürk, birincisinin resmi yemeklerle ilgili olduğunu ifade etti. Yemeklerle ilgili bir isteğini dile getiren Vali Öztürk, "Yaptığımız ağırlama ve uğurlama faaliyetleri sırasında, ilimizde verilen resmi yemeklerde, sofrada kolalı ve boyalı içeceklerin bulunmasını arzu etmiyoruz" dedi.

İkinci konu olarak resmi kurumların etrafının ağaçsız olduğunu belirten Vali Öztürk, bu yıl içinde resmi kurumların, okulların ve camilerin bahçelerine 1 milyon fidan dikmeyi hedeflediklerini, bu bölgenin büyük felaketlerinden birinin ormansızlık olduğunu anlattı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda kurumlar taleplerini ve yatırımlarını anlattı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.