Losev

Yediğin golden utanmıyor musun?

Videoyu Aç Yediğin golden utanmıyor musun?
A
a

Gençlerbirliği-Beşiktaş maçının bitiş düdüğünün ardından iki takım futbolcuları ve teknik heyetler arasında gerginlik yaşandı.

Beşiktaş 'ın 2-1 kazandığı maçta Gençlerbirliği'nin kalesini koruyan Ferhat Kaplan, Galatasaray karşılaşmasında yediği gol nedeniyle mücadele boyunca siyah-beyazlı taraftarlar tarafından ıslıklandı ve aleyhinde tezahüratlar yapıldı.
 
Oğuzhan Özyakup, 83. dakikada attığı gol sonrası Ferhat’a, “Galatasaray’dan yediğin golden utanmıyor musun?” dedi. Çok sinirlenen 26 yaşındaki file bekçisi, “Sen kendi kalecinden utan. O da kornerden gol yedi” karşılığı verdi.
 
Maçın bitiş düdüğünün ardından Beşiktaşlı futbolcular ile Ferhat Kaplan arasında gerginlik yaşandı. Kaleci Ferhat, son düdükler birlikte Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan'ın üzerine yürüdü. Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Oğuzhan Özyakup ile Ferhat Kaplan arasında yaşanan tartışmanın ardından araya giren diğer futbolcular ve teknik heyetler kavganın büyümesini engelledi.
Öte yandan Ferhat Kaplan'a maçın devre arasında kırmızı-siyahlı teknik heyet tarafından "Çıkmak istiyor musun?" diye sorulduğu, ancak genç kalecinin sahada kalmak için ısrarcı olduğu öğrenildi.
Kaynak : Fanatik

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.