Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a gerçekleştireceği ziyaret ve programlar nedeniyle yarın bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Açıklamada, kapatılacak güzergahların bugün saat 19.00'dan itibaren program bitimine kadar kapalı olacağı belirtildi.

Gazze’de Şehit Sayısı 62 Bin 64’e Yükseldi
Gazze’de Şehit Sayısı 62 Bin 64’e Yükseldi
İçeriği Görüntüle

mutki-fotoshop-2024-03-26t153654-041.jpg

İşte trafiğe kapatılacak yollar

Sürücülerin mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahlar önerilirken, parklanmaya müsaade edilmeyeceği ve parklanan araçların çekici ile otoparka götürüleceği vurgulandı. Yarın Mehmet Akif Ersoy Bulvarı, Akkoyunlu, İstasyon ve Cemiloğlu Caddeleri ile İstasyon Köprüsü'nün araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

Alternatif yollar

Alternatif olarak sürücülerin Göçmenler, Kılavuz, Fatih, Yaşar Kemal ve Gürsel Caddelerini kullanmaları gerektiği ve uygun park alanlarına araçlarını park etmeleri gerektiği belirtildi.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)