Losev

Vekiller'den Anneler Günü Mesajı

Videoyu Aç Vekiller'den Anneler Günü Mesajı
A
a

Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Kiler ve Demiröz, Anneler günü dolayısıyla yayımladıkları mesajda Anneler gününü kutladılar.

Bitlis Milletvekili Vahit Kiler

“Yaşamımız boyunca güven ve desteğini aradığımız, yanlarında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişemeyeceğimiz annelerimize, hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeliyiz.

Değerleri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösterin, bizlere dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, hayırlı uzun ömürler diliyorum.

Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz

Vedat Demiröz yayınladığı mesajında: “Ayaklarının altına cennet serilen elleri öpülesi sevgili annelerimiz en kıymetli varlıklarımızdır. Bizleri canından, ruhundan bir parça olarak görüp tüm ömürlerini bizlerin daha iyi olmamız için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.''dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.