Losev

Vedat Demiröz'ün Ramazan Bayramı mesajı

Videoyu Aç Vedat Demiröz'ün Ramazan Bayramı mesajı
A
a

Demiröz mesajında vatandaşların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlarken, bayramın tüm İslam alemi ve tüm insanlık için barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını diledi.

'Ramazanı hakkı ile idrak ederek bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz' diyen Demiröz, 'Ramazan bir dayanışma, yardımlaşma ayıdır . Bu ay yine çevremizdeki yardıma muhtaç olanların elinden tuttuk; ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık.”dedi.

Milletimiz, Mazlumun Her Daim Yanında Olan Büyük Bir Medeniyetin Temsilcileridir

Ramazan ayında yapılan tüm ibadetlerin, tüm hayırların kabul olunmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz eden Demiröz,

“Bayramlar birlik beraberlik ve kardeşlik ruhunun pekiştiği, dayanışmanın en üst seviyede olduğu günlerdir. Necip milletimiz, bayramların getirdiği bu atmosferi tüm yıla yayan, mazlumun her daim yanında olan büyük bir medeniyetin temsilcileridir.” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, “İnsanları şu veya bu sebeple ayırmadan, birlik ve bütünlük içinde milletçe hep birlikte, emin adımlarla, aydınlık bir geleceğe doğru yürüyoruz. Bizler, millet aşkıyla yalnızca Ülkemizin sevdasıyla vazifemizi yerine getiriyoruz. Elbirliğiyle ülkemizi daha iyi seviyelere taşımak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlar, ülkemiz ve islam alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederim ” diyerek sözlerini tamamladı.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.