Losev

Vedat Demiröz indirilen kürtçe tabela takılacak

Videoyu Aç Vedat Demiröz indirilen kürtçe tabela takılacak
A
a

Bitlis Belediyesi’nde 2014 yılında asılan Kürtçe tabela, yeni belediye yönetimi tarafından indirilmesinden dolayı tepkiler neticesinde en yetkili ağızdan olumlu cevap geldi.

İstanbul Sultanbeyli'de faaliyet gösteren Bitlis İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma Derneği (BİDER) tarafından resmi sosyal medya hesaplarında AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı ve Mali ve İdari İşler Başkanlığını halen sürdüren Vedat Demiröz'le dernek ziyareti esnasında kendisine iletilen tabela sorusu üzerine indirilen tabelanın tekrar yerine takılacağı belirtildi.

BİDER Sultanbeyli derneğinin açıklaması şu şekilde:


Bu gece BİDER Sultanbeyli derneğimizi ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili ve hemşehrimiz Genel Başkan Yardımcısı Sayın Vedat Demiröz Beye Ak Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Başkan Danışmanı, Belediye Meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarına yönetim kurulum adına teşekkür ederim.

Ayrica son zamanlarda sosyal medyada eleştiri konusu olan Bitlis Belediyesi girişinde sökülen tabela ile ilgili en yetkili ağızdan konu hakkında gerekli ve tatmin edici açıklama yapıldı ve en kısa sürede o tabelanın takılacağını söyledi. Bu hassasiyetten dolayı Genel Başkan yardımcımıza teşekkür eder saygılar sunarız.

Başkan Sebahattin Ersezer

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.