Losev

Vedat Demiröz'den teşekkür mesajı

Videoyu Aç Vedat Demiröz'den teşekkür mesajı
A
a

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Halkımız 15 Temmuz'da FETÖ üyesi hainler tarafından darbe ve ihanet teşebbüsüne, dünyada emsali görülmemiş şekilde dil, din, ırk, mezhep ve parti ayrımı gözetmeden hep birlikte karşı çıkmıştır." dedi.

Halkın darbe girişimine karşı gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür mesajı yayımlayan Demiröz, bir grup asker elbisesi giymiş teröristin 15 Temmuz darbe girişimine karşın vatandaşların, vatan savunması için sokaklara çıkarak, demokrasi ve milli iradenin yanında yer aldığını belirtti.

Milletimizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) içine sızarak, illegal şekilde paralel bir yapı oluşturmuşlardır diyen Demiröz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bunlar milletimizin ve devletimizin vatan savunması için kendilerine vermiş olduğu her türlü savaş silahlarını da kullanarak başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, cumhuriyetimize, istiklalimize, istikbalimize, anayasal düzene, meşru hükümete ve kanunlara göre işleyen kurumlara karşı kullanmışlardır. Halkımız, 15 Temmuz'da FETÖ üyesi hainler tarafından darbe ve ihanet teşebbüsüne, dünyada emsali görülmemiş şekilde dil, din, ırk, mezhep ve parti ayrımı gözetmeden hep birlikte karşı çıkmıştır. Vatandaşlarımız, ilk günden itibaren büyük bir kararlılıkla sürdürülen milli irade ve demokrasi nöbetleriyle nesiller boyu unutulmayacak bir destana imza atmıştır. Gösterilen birlik, beraberlik, azim ve kararlılıktan dolayı milletimize teşekkür ederiz.

Ülkemizin geleceği için gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.