Losev

Vedat Demiröz Bitlis Tanıtım Günlerini değerlendirdi

Videoyu Aç Vedat Demiröz Bitlis Tanıtım Günlerini değerlendirdi
A
a

25/28 Aralık tarihlerinde İzmir’de ikincisi düzenlenen “Bitlis Tanıtım Günleri”ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Etkinliğin başından sonuna kadar her aşamasında katkısı olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Demiröz yaptığı açıklamada: “İlimiz kadim geçmişine sahip birlik beraberlik içerisinde Türk’üyle, Kürd’üyle, Arab’ıyla, Çerkeziyle kardeşlik anlayışını içerisinde barındıran, kültürel tarihi zenginliği başta olmak üzere ülkemizde parmakla gösterilen kadim şehirlerin başında gelmektedir.

Bugün İzmir’de hemşerilerimin bu güzel dayanışması geçmişte olduğu gibi kardeşlik ruhundan hiçbir şey kaybetmemiş olduğunun göstergesidir. Bu bizim için en önemli değerdir. Şu ana kadar onbinlerce insanın ziyaretler yaptığını ve müthiş bir izdihamın meydana geldiğini görüyoruz. Bu da bizim bu faaliyetleri yapmamızda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gösteriyor.

Yüzbinlerce hemşerimiz ziyaretlerle bir nebze de olsa memleket özlemini giderme imkânına kavuştu. Bu nedenle çok sayıda teşekkür alıyoruz. Halkımız talep ettikçe bu etkinliklerimiz hemşerilerimizin yoğun yaşadığı yerlerde devam edecektir.

İlimiz tarihi kültürel ve coğrafi güzellikler bakımından çok zengin bir birikime sahiptir. İnanç turizmi ile, Nemrut krater gölüyle, ihtişamlı Süphan dağıyla, Selçuklu’dan kalan tarihi eserleriyle, ilimizde yetişmiş dünya çapında ilim, fikir ve gönül insanlarının bıraktığı derin izlerle kadim şehrimiz ,farklı ve ayrıcalıklı yerini daima muhafaza etmiştir. Bu zenginlikleri dış dünyaya tanıtabilmek için tüm gücümüzle gayret sarfediyoruz. Yaptığımız etkinliklerle bu imkanı yakalama fırsatı buluyoruz.” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.