Losev

Vanlı Depremzedeler İçin Bilardo Turnuvası Düzenlendi

A
a

Tatvan'da tüm geliri Vanlı depremzedeler yararına kullanılmak üzere bilardo turnuvası düzenlendi.

Tatvan Sevgi Seli Dayanışma Derneği (Sev-der) ve Platin Kafe işbirliğiyle Tatvan Platin Kafe’de Bitlis ve ilçelerinden yaklaşık 50 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuva yaklaşık 15 gün devam edecek. Ayrıca turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirilecekken, turnuvanın tüm geliri de Vanlı depremzedelere bağışlanacak.

Turnuva elemelerine 50 sporcunun katıldığını, ancak yapılan eleme sonucunda bu sayının 20’ye düşürüldüğü belirten Tatvan Sevgi Seli Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Torun Oral, turnuvanın yaklaşık 15 gün devam edeceğini ve turnuva gelirinin tamamının Vanlı depremzedelere bağışlanacağını söyledi.

Sev-Der Başkanı Oral, “Biz burada bir yandan bilardoyu sevdirmeye çalışırken diğer yandan da bilardoya gönül veren dostlarımızın hayırlı işlerine vesile olmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda bu soğuk kış gününde Vanlı kardeşlerimiz üşümesin diye elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Neler yapabiliriz diye düşünürken, böyle bir fikir aklımıza geldi. Arkadaşlarla da konuyu paylaştık. Onlarda olumlu bakınca hep birlikte böyle hayırlı bir işe vesile olmak için bu turnuvayı yapmaya karar verdik. Turnuvamız bugün itibariyle başladı ve 15 gün süresince devam edecek. Bu turnuva sonunda elde edilen tüm gelirler ise Vanlı kardeşlerimize gönderilecektir” diye konuştu.

Platin Kafe işletmecisi İbrahim Güzeluçar ise, Platin Kafe olarak böyle hayırlı bir işe vesile olmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, Vanlı depremzedeler için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.