Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye uyguladıkları katliam ve soykırıma karşı Gazze yararına düzenlenen yardım kampanyaları her kesim insandan destekler geliyor.

Van'da yaşayan Sümeyye ve Yusuf İslam Yüce kardeşler ile Hicran ve Muhammed Yasir Balka kardeşler, Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı duyarlılık göstererek biriktirdikleri harçlıkları Filistin için yardım kampanyası düzenleyen Umut Kervanı'na bağışladı. Çocuklar, aylar süren birikimlerini Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.

basliksiz-1-98.jpg

Soykırım 100 günden fazladır devam ediyor. İşgal rejiminin bu katliamlarına karşı Filistinli kardeşlerinin yanında olup çocukların bu örnek davranışı görenleri duygulandırdı.

Gazze'ye yönelik yardım kampanyalarının devam ettiğini belirten Umut Kervanı Van Başkanı Sedat Vatan, çocukların duyarlılığının her geçen gün arttığını ifade etti. Vatan,"Çocuklarımızın Filistin'e olan bağlılıkları gün be gün artıyor. Küçük kardeşlerimiz kumbaralarını Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye hediye etti. Yardımlarımız tüm hızıyla devam ediyor." dedi.(İLKHA)