Van’ın İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi Sediraltı Sokak’ta gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen silahlı kavgada, baba N.Ö. ve oğlu K.Ö. hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, sarhoş olduğu iddia edilen avukat B.K. ile aynı sokakta bulunan bir otelin sahipleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateş sonucu baba ve oğlu ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, baba ve oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiği belirledi.

A W585181 02

Bölge İllerin DAKA 2025 Yılı Son Yönetim Kurulu Toplantısı Muş’ta Yapıldı
Bölge İllerin DAKA 2025 Yılı Son Yönetim Kurulu Toplantısı Muş’ta Yapıldı
İçeriği Görüntüle

A W585181 03

Olay sonrası avukat B.K. ile yanında bulunan ağabeyi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

A4733F10 0F3E 4Faa 8585 Fa2Fe451D2A8

Kaynak: İLKHA