Losev

Van Valisi Doğan'a Hakaret Davası Bitlis'te Görüldü

Videoyu Aç Van Valisi Doğan'a Hakaret Davası Bitlis'te Görüldü
A
a

Van Valisi Aydın Nezih Doğan hakkında, 5 vali yardımcısına hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması Bitlis'te görüldü.

Dönemin Van vali yardımcıları Hakan Alkan, Mehmet Yüzer, Salih Altun, Zafer Coşkun ve Mehmet Özel'in, hakarete uğradıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmasının ardından Vali Doğan hakkında, "Görevleri nedeniyle, kamu görevlilerine birden fazla hakaret ve tehdit" iddiasıyla dava açıldı.

Bitlis Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasına, Bitlis Vali Yardımcılığına atanan Salih Altun ile Vali Doğan'ın avukatı katıldı.

Altun'un, "müşteki" sıfatıyla ifade verdiği duruşmada, mahkeme heyeti, "diğer şikayetçilerin de dinlenmesine ve bazı belgelerin dosyaya ikmaline" karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Vali Vekili Altun, adliye çıkışında, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağını belirterek, "Son kararı yüce yargı verecek" dedi.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan tarafından 28 Ekim 2013 günü hakarete uğradıklarını ileri sürerek, "görev yeri değişikliği" talebinde bulunan vali yardımcıları Hakan Alkan, Mehmet Yüzer, Salih Altun, Zafer Coşkun ve Mehmet Özel, Vali Doğan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.