DEM Bitlis Belediye
Losev

Valilik ve Bem-Bir-Sen Arasında Denge Sözleşmesi

A
a

Bitlis Valiliği ile Bem-Bir-sen arasında denge sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Vali Yardımcısı Alperen Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Mirza Irmak, Bem-Bir-sen Bitlis Şube Başkanı Adem Aydoğdu, Bem-Bir-sen Başkan Yardımcısı Nazmi Olcay ve sendikaya üye olan diğer kurum personeli katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, hem çalışmalara karşılık hem de diğer işçilerle maaş ve statü farklarının tamamlanması için her sene böyle bir denge sözleşmesi imzaladıklarını ifade etti.

Yurdakul, "Bu yıl 450 TL'lik bir katkıyla bu arkadaşlarımızın çalışmalarına destek oluyoruz. Şu ana kadar olduğu gibi özellikle ilimizin kalkınması ve turizm başta olmak üzere tüm branşlarda görev alan işçi, memur ve yönetici İl Genel Meclisi Başkanımız Mirza Irmak başta olmak üzere gayreti olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu atılan imzalar yapılan çalışmanın karşılığıdır. Ben önümüzdeki dönemde çalışmalarımızın daha etkin, daha verimli olacağına inanıyorum. Tekrar hayırlı olmasını diliyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı da kutluyorum" diye konuştu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.